ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ARTENS

Η «Artens» είναι ένας Πολιτιστικός Οργανισμός που ξεκίνησε το 2016 από μια ομάδα νέων καλλιτεχνών και θεωρητικών του πολιτισμού, που δημιούργησαν στο κέντρο της Αθήνας έναν καινούργιο, φιλόξενο χώρο με σεμινάρια, εκδηλώσεις και δράσεις για τις Τέχνες και τον Πολιτισμό.
Νέοι δημιουργοί, καταξιωμένοι στο χώρο τους καλλιτέχνες, άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να πλουτίσουν τις γνώσεις τους και να έρθουν σε επαφή με τις τέχνες και τον πολιτισμό, μέσα από Σεμινάρια για τα Εικαστικά, τη Λογοτεχνία, το Θέατρο, τον Κινηματογράφο, τη Μουσική, τον Χορό αλλά και την Ιστορία και τη Φιλοσοφία.

Σκοπός της «Artens» είναι να καλλιεργηθεί μια διαδραστική σχέση μεταξύ νέων δημιουργών, καλλιτεχνών και σπουδαστών και να δημιουργηθεί μια ζωντανή κυψέλη που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και που εν τέλει θα συνδιαμορφώσει τη σύγχρονη τέχνη και τον πολιτισμό.

Μέσα από εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, ομιλίες, εκθέσεις, ξεναγήσεις, αλλά και καλλιτεχνικές δράσεις η «Artens» απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους, τόσο σε αυτούς που συμμετέχουν στα σεμινάρια, αλλά και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους.

Επιθυμία της «Artens» είναι να ενισχύσει έναν ουσιαστικό και διαρκή καλλιτεχνικό και κοινωνικό διάλογο και επιδίωξή της να αποτελέσει σημείο συνάντησης και γνωριμίας διαφορετικών ανθρώπων που μοιράζονται κοινές ανησυχίες και ενδιαφέροντα για την κοινωνία, τις τέχνες και τον πολιτισμό.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ

Στον άνετο και φιλικό χώρο της  Artens, πέρα από τα σεμινάρια και τις θεματικές εκδηλώσεις, θα βρείτε ακόμα βεστιάριο, μικρή βιβλιοθήκη τέχνης και αναγνωστήριο.

Βιβλιοθήκη τέχνης στην Artens

Ακόμη, με κάθε εγγραφή εξασφαλίζετε την κάρτα μέλους που σας παρέχει ειδικές τιμές στην αγορά βιβλίων συγκεκριμένων εκδοτικών οίκων μαζί με άλλα προνόμια.

Κάρτε μέλους Artens