Ο πολιτιστικός φορέας KOTES X Booze σε συνεργασία με τον πολιτιστικό οργανισμό ARTENS παρουσιάζουν την βραβευμένη παράσταση Γκρουπ Θέραπυ.

Ένα έργο εμπνευσμένο από τις δυο καραντίνες και τα κρίσιμα lockdown των προηγούμενων χρόνων. Ο καυστικός θεατρικός μονόλογος της Μαρίας Μάργαρη επεξεργάζεται την πραγματικότητα με έντονη την αίσθηση του υπερρεαλιστικού στοιχείου.

Ένα One Woman Show στην κυριολεξία και στην πράξη καθώς η Μαρία Μάργαρη, γράφει, σκηνοθετεί και ερμηνεύει. Η Βασιλική, η Ηρωίδα, άνεργη ηθοποιός όπως γράφει στο μητρώο καλλιτεχνών, άγαμη όπως δηλώνεται στο taxis, single βλέπε tinder, μπαίνει αργοπορημένη στην πρώτη συνεδρία μιας ομαδικής ψυχοθεραπείας. Προσπαθώντας να δικαιολογηθεί στα μέλη της ομάδας, η Βασιλική τυφώνας καταπιεσμένης λογικής, συμπαρασύρει το κοινό σε οπτικές φυγές με φόντο την αστυνομοκρατία, την καλλιτεχνική εργασία, τον έρωτα στα χρόνια του κορωνοιού, την έξαρση της έμφυλης βίας, ζητήματα ταυτότητας και πατριαρχίας. Η λογική επιχειρηματολογία έρχεται αντιμέτωπη με τον μαζικό παραλογισμό και η Βασιλική άλλοτε με πίκρα και θυμό και άλλοτε με καυστικό χιούμορ μας κάνει συμμέτοχους στο γκρουπ θέραπυ.

Α βραβείο θεατρικού μονολόγου – 4ο Φεστιβάλ θεάτρου Παραμυθίας.

16-23 &30/1 στον Θεατρικό χώρο του KOTES X Booze. Special Guest: Helenaya
Κολοκοτρώνη 57, 211 405 3733
Ώρα παράστασης 21:00
Είσοδος: 10e

Συντελεστές:
Συγγραφή – σκηνοθεσία – ερμηνεία: Μαρία Μάργαρη
Ρύθμιση ήχου-φώτα: Στέφανος Τσιμπούρλας