Η ARTENS και η Κινηματογραφική της ομάδα θα προβάλουν την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019, στις 22:15, το αμερικανικό μουσικό αριστούργημα του Bob Fosse, Η Παράσταση Αρχίζει (All That Jazz), που προβλήθηκε το 1979.

Η ταινία που ένωσε το παραμυθένιο μουσικοχορευτικό έπος με το ρεαλιστικό δράμα, το θέατρο με τον κινηματογράφο, την Ευρώπη με την Αμερική, την ευτυχία με τον πόνο, απετέλεσε φυσικά κάτι πολύ σπουδαιότερο από αυτοβιογραφία του πολύ μεγάλου χορογράφου και σκηνοθέτη. Ο έρωτας και ο θάνατος τραγουδήθηκαν τόσο σπαρακτικά που το αμερικανικό μιούζικαλ άγγιξε την καλύτερη στιγμή, και μαζί το τέλος του. To All That Jazz θριάμβευσε και έλαβε το Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών.

Η ταινία Η Παράσταση Αρχίζει (All That Jazz) λάμπει με τους εξαιρετικούς πρωταγωνιστές Ρόϋ Σάϊντερ και Τζέσσικα Λανγκ. Ο Μπομπ Φόσσι είναι ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και χορογράφος της, ενώ διευθυντής φωτογραφίας είναι ο πολύ μεγάλος συνεργάτης του Φελλίνι και του Βισκόντι Τζουζέππε Ροτούννο.

Η διάρκεια της ταινίας είναι 1 ώρα και 58 λεπτά. Η προβολή θα ξεκινήσει στις 22:15. Θα προηγηθεί σύντομη εισαγωγή από τον εισηγητή των Σεμιναρίων Κινηματογράφου της ARTENS Πάνο Παππά.

Είσοδος ελεύθερη
Κρατήσεις θέσεων
στο τηλέφωνο της ARTENS:  210 33 17 312
ή στο email: info@artens.gr

Βουκουρεστίου 40, Αθήνα
1ος Όροφος
info@artens.gr
www.artens.gr
210 33 17 312