Κάνε τώρα την εγγραφή σου!

  • Η βασική εισφορά για την συμμετοχή σε κάθε σεμινάριο είναι 340€
  • Για την συμμετοχή σε δύο ή περισσότερα σεμινάρια του ίδιου κύκλου η εισφορά για το κάθε σεμινάριο είναι 320€
  • Για ανέργους η εισφορά είναι 320€ (µε την επίδειξη της κάρτας ανεργίας)
  • Για φοιτητές η συµµετοχή είναι στα 320€ (µε την επίδειξη της κάρτας σπουδών – πάσο)

Με την εγγραφή σας αποκτάτε την κάρτα μέλους της ARTENS που σας εξασφαλίζει συγκεκριμένα προνόμια.

Προκειμένου να πραγματοποιήσετε άμεσα την εγγραφή σας και να εξασφαλίσετε τη θέση σας στα σεμινάρια, παρακαλούμε να συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής και θα πρέπει να καταβάλετε το σύνολο του ποσού της συμμετοχής-εισφοράς  (ή το 50% ως προκαταβολή) στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK
ΙΒΑΝ: GR6401401150115002002033657
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ARTENS
*ΠΡΟΣΟΧΗ: 
Σε περίπτωση μεταφοράς από άλλη Τράπεζα τα έξοδα βαρύνουν τον καταθέτη

Στην αιτιολογία της τραπεζικής κατάθεσης συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας και το όνομα του σεμιναρίου που σας ενδιαφέρει.

Αμέσως μετά την κατάθεση και αφού μας έχετε στείλει την φόρμα εγγραφής, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.

Με την παραπάνω κατάθεση και την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής, αποδέχεστε τους όρους που ακολουθούν. Παρακαλούμε, διαβάστε προσεκτικά τους όρους εγγραφής στο τέλος της σελίδας.

 

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

 

ΟΡΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

α. Η εξόφληση του συνόλου της εισφοράς θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι την 4η εβδομάδα των μαθημάτων.

β. Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής – εγγραφής για οποιονδήποτε λόγο ή απουσίας µε πρωτοβουλία του συμμετέχοντα δεν προβλέπεται επιστροφή ή μη καταβολή της υπόλοιπης εισφοράς. Ωστόσο  παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς της εισφοράς σε οποιοδήποτε σεμινάριο του ίδιου ή επόμενου κύκλου.

γ. Σε περίπτωση οριστικής ακύρωσης του σεμιναρίου με ευθύνη της ARTENS επιστρέφεται το σύνολο του ποσού που έχει καταβληθεί ή παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς της εισφοράς σε άλλο σεμινάριο του ίδιου ή επόμενου κύκλου.

δ. Τα µαθήµατα που συµπίπτουν µε περίοδο εορτών, επίσηµων αργιών και πανελλαδικών απεργιών αναπληρώνονται.

ε. Στην ARTENS τηρείται σύστηµα εσόδων µε αποδείξεις οικονομικής ενίσχυσης που µέσω αυτής γίνεστε ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ARTENS και απολαµβάνετε προνόµια για τα οποία θα ενηµερώνεστε σχετικά.

στ. Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

ζ. Η ARTENS δεν επιδοτείται από κανέναν δηµόσιο, ιδιωτικό, δηµοτικό ή ευρωπαϊκό φορέα. Λειτουργεί  αποκλειστικά χάρη  στις εισφορές των ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ARTENS.

η. Σε όλους τους συµµετέχοντες που θα ολοκληρώσουν τον κύκλο του κάθε σεµιναρίου (µε την παρακολούθηση όµως  τουλάχιστον 8 μαθημάτων) δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης υπογεγραµµένη από την διεύθυνση και τον διδάσκοντα.

Εισφορά
& εκπτώσεις

για κάθε σεμινάριο
11 εβδομάδων

Βασική εισφορά

340€

Συμμετοχή σε 2 σεμινάρια

320€

Έκπτωση ανέργων
& φοιτητών

320€