Τρόποι πληρωμής

  • Η βασική εισφορά για την συμμετοχή σε κάθε σεμινάριο είναι 340€
  • Για την συμμετοχή σε δύο ή περισσότερα σεμινάρια του ίδιου κύκλου η εισφορά είναι 320€
  • Για ανέργους η εισφορά είναι 320€ (µε την επίδειξη της κάρτας ανεργίας)
  • Για φοιτητές η συμμετοχή είναι στα 320€ (µε την επίδειξη της κάρτας σπουδών – πάσο)

Για την εγγραφή σε κάποιο από τα σεμινάρια θα πρέπει να καταβάλετε το σύνολο του ποσού της συμμετοχής-εισφοράς (ή το 50% και το υπόλοιπο ποσό μέχρι το τέταρτο μάθημα)

α. είτε στη γραμματεία της ARTENSΒουκουρεστίου 40, Αθήνα καθημερινά 12:00 – 22:00 και Σάββατο 12:00 – 15:00, με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:
– με μετρητά
– με
χρέωση της χρεωστικής ή της πιστωτικής σας κάρτας (VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, DINERS CLUB) & με δυνατότητα για έως 3 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

β. είτε στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:
ΤΡΑΠΕΖΑ: ΑLPHA BANK
ΙΒΑΝ: GR6401401150115002002033657
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ARTENS
*
Σε περίπτωση μεταφοράς από άλλη τράπεζα τα ΕΞΟΔΑ Μεταφοράς επιβαρύνουν τον ΠΕΛΑΤΗ.

Η αποπληρωμή θα πρέπει να γίνει μέχρι την 4η εβδομάδα των μαθημάτων το αργότερο.

Στην αιτιολογία της τραπεζικής κατάθεσης, συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας και το όνομα του σεμιναρίου που σας ενδιαφέρει.

Αμέσως μετά την κατάθεση και αφού μας έχετε στείλει την φόρμα εγγραφής, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.

Με την παραπάνω κατάθεση και την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής, αποδέχεστε τους όρους που ακολουθούν. Παρακαλούμε, διαβάστε προσεκτικά τους όρους εγγραφής στο τέλος της σελίδας.

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΟΡΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

α. Η εξόφληση του συνόλου της εισφοράς θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι την 4η εβδομάδα των μαθημάτων.

β. Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής – εγγραφής για οποιονδήποτε λόγο ή απουσίας µε πρωτοβουλία του συμμετέχοντα δεν προβλέπεται επιστροφή ή μη καταβολή της υπόλοιπης εισφοράς. Ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της εισφοράς σε οποιοδήποτε σεμινάριο του ίδιου ή επόμενου κύκλου.

γ. Σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου με ευθύνη της ARTENS επιστρέφεται το σύνολο του ποσού που έχει καταβληθεί ή παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς της εισφοράς σε άλλο σεμινάριο του ίδιου ή επόμενου κύκλου.

δ. Τα µαθήµατα που συµπίπτουν µε περίοδο εορτών, επίσημων αργιών και πανελλαδικών απεργιών αναπληρώνονται.

ε. Στην ARTENS τηρείται σύστημα εσόδων µε αποδείξεις οικονομικής ενίσχυσης που µέσω αυτής γίνεστε ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ARTENS και απολαμβάνετε προνόμια για τα οποία θα ενημερώνεστε σχετικά.

στ. Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

ζ. Η ARTENS δεν επιδοτείται από κανέναν δηµόσιο, ιδιωτικό, δημοτικό ή ευρωπαϊκό φορέα. Λειτουργεί  αποκλειστικά χάρη  στις εισφορές των ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ARTENS.

η. Σε όλους τους συµμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν τον κύκλο του κάθε σεμιναρίου (µε την παρακολούθηση όμως  τουλάχιστον 8 μαθημάτων) δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης υπογεγραμμένη από την διεύθυνση και τον διδάσκοντα.

Εισφορά
& εκπτώσεις

για κάθε σεμινάριο
11 εβδομάδων

Βασική εισφορά

340€

Συμμετοχή σε 2 σεμινάρια

320€

Έκπτωση ανέργων
& φοιτητών

320€