Εθελοντές στην ARTENS

Η ARTENS προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να διαθέσουν τον χρόνο τους πρωτότυπα και δημιουργικά να γίνουν εθελοντές, στον νέο πολιτιστικό οργανισμό που δημιουργήθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Με την ενεργή συμμετοχή τους στην προετοιμασία των Σεμιναρίων, στην οργάνωση, την υλοποίηση και την πραγματοποίηση Εκδηλώσεων και Δράσεων που θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να αποκομίζουν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες, αλλά και να αποτελούν πραγματικούς συνδιαμορφωτές όλων των δραστηριοτήτων της ARTENS. Σκοπός της ARTENS είναι όχι μόνο να προσφέρει επιμόρφωση για τις τέχνες και τον πολιτισμό, αλλά και να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης και ουσιαστικής γνωριμίας διαφορετικών ανθρώπων που μοιράζονται κοινές ανησυχίες και ενδιαφέροντα για την κοινωνία, τις τέχνες και τον πολιτισμό.

Οι εθελοντές συμμετέχουν ενεργά στους βασικούς τομείς των δραστηριοτήτων της Artens: Προετοιμασία σεμιναρίων – Διοργάνωση διαλέξεων και Εκδηλώσεων – Υλοποίηση & σχεδιασμός δράσεων, Υποδοχή προσκεκλημένων, Γραμματειακή υποστήριξη, Προώθηση της Artens στο κοινό, Επικοινωνία (γραφείο τύπου, blog, social media), Ασφάλεια χώρων, Φωτογραφική κάλυψη, Οπτικοακουστική κάλυψη.

Γραφίστες, Φωτογράφοι, Ιστορικοί Τέχνης, Επιμελητές Εκθέσεων, Εικαστικοί, Σκηνοθέτες, Υπεύθυνοι Μοντάζ, Ηχολήπτες, Web Designers, Υπεύθυνοι Μάρκετινγκ, Υπεύθυνοι Χορηγιών, Υπεύθυνοι Διαφήμισης, Κειμενογράφοι, Μεταφραστές, Δημοσιογράφοι, Μουσικοί, D.Js, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος επιθυμεί να διαθέσει δημιουργικά το χρόνο του είναι ευπρόσδεκτος σαν εθελοντής στην ARTENS.

Οι εθελοντές θα ενταχθούν στο συνολικό οργανόγραμμα της Artens, ανάλογα με την εμπειρία, τα προσόντα τους, τα ενδιαφέροντά τους και τον διαθέσιμο χρόνο τους. Στην πορεία, ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν, θα προστεθούν και άλλοι τομείς στους οποίους μπορούν να συμμετέχουν οι εθελοντές.

Οι εθελοντές θα λάβουν σχετική εκπαίδευση-ενημέρωση που θα τους παράσχει η Artens για τους τομείς που θα προσφέρουν εθελοντικά την υποστήριξή τους. Όλοι όσοι συμπληρώσουν 40 εργάσιμες ώρες εθελοντικής προσφοράς θα λάβουν σχετική βεβαίωση από τη διεύθυνση της ARTENS. Στους εθελοντές που πέρα από τις 40 ώρες θα ολοκληρώσουν και κάποιο συγκεκριμένο έργο (project) που θα τους ανατεθεί θα δοθεί και συστατική επιστολή.
Κάθε εθελοντής δικαιούται για 1 έτος όλα τα προνόμια Μέλους της ARTENS.
Η διάρκεια του προγράμματος εθελοντισμού διαρκεί έναν χρόνο, με δυνατότητα ανανέωσης ανάλογα με τις ανάγκες της ARTENS.

Για να συμπληρώσετε την σχετική Αίτηση για Εθελοντική Υποστήριξη της ARTENS θα πρέπει να περάσετε από τα γραφεία της, στην οδό Βουκουρεστίου 40 (1ος όροφος) –κοντά στο Μετρό Συντάγματος & Μετρό Πανεπιστήμιο, αλλά και στα λεωφορεία που διέρχονται από την οδό Σόλωνος (στάση Κανάρη).
Δευτέρα -Παρασκευή: 12:00 -20:00 μμ, Σάβ. 12:00-15:00
Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις
Τηλέφωνο: 210 33 17 312
Email: info@artens.gr

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ

Στον άνετο και φιλικό χώρο της  Artens, πέρα από τα σεμινάρια και τις θεματικές εκδηλώσεις, θα βρείτε ακόμα βεστιάριο, μικρή βιβλιοθήκη τέχνης και αναγνωστήριο.

Βιβλιοθήκη τέχνης στην Artens

Ακόμη, με κάθε εγγραφή εξασφαλίζετε την κάρτα μέλους που σας παρέχει ειδικές τιμές στην αγορά βιβλίων συγκεκριμένων εκδοτικών οίκων μαζί με άλλα προνόμια.

Κάρτε μέλους Artens

Μάθε τα νέα της ARTENS!