Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της λειτουργίας του ARTENS BOOKroom, μιας μικρής ανοικτής δανειστικής βιβλιοθήκης στο φιλόξενο χώρο της ARTENS. Το ARTENS BOOKroom είναι ελεύθερα προσβάσιμο στο κοινό και φιλοδοξεί να φιλοξενεί μαθητές, σπουδαστές, ερευνητές και κάθε άτομο που αγαπά τις λέξεις και τη γνώση, γι’ αυτό και στα ράφια του θα βρείτε βιβλία διαφόρων θεματικών πεδίων όπως λογοτεχνία, αρχιτεκτονική, ιστορία της τέχνης, ψυχολογία, φιλοσοφία, κ.ά..

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του παρέχεται δωρεάν WiFi, άνετος χώρος μελέτης και ζεστά ροφήματα.

Η δημιουργία του ARTENS BOOKroom βασίστηκε σε δύο άξονες: αφενός στην επίτευξη της ίσης και ανεμπόδιστης πρόσβασης όλων των ανθρώπων στη γνώση και στην απόλαυση της ανάγνωσης και αφετέρου στην ανάδειξη και ενίσχυση του πλούσιου ελληνικού εκδοτικού τοπίου. Στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε συνοδοιπόρους μερικούς από τους γνωστότερους ελληνικούς εκδοτικούς οίκους οι οποίοι έχουν εμπλουτίσει με εξαιρετικούς τίτλους τον κατάλογο του ARTENS BOOKroom.

Προσδοκούμε το ARTENS BOOKroom να γίνει μία εστία γνώσης και κοινωνικού διαλόγου στο κέντρο της Αθήνας, η οποία μέσω των επί μέρους δράσεών της θα προάγει θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος και θα λειτουργεί ως πομπός μηνυμάτων ευαισθητοποίησης και προβληματισμού.

Γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι, καθώς στο πλαίσιο της λειτουργίας του ARTENS BOOKroom θα ανακοινώνονται διαρκώς νέα για εκδηλώσεις, βιβλιοπροτάσεις και πολλά άλλα…

Σε όλους τους χώρους της ARTENS τηρούνται τα μέτρα προστασίας από την covid-19. Σύμφωνα με τα τρέχοντα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, για την είσοδο στο χώρο της ARTENS απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Απαραίτητη η χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο χώρο.

Βουκουρεστίου 40, Αθήνα
1ος Όροφος
info@artens.gr
www.artens.gr
210 33 17 312

Με την ευγενική υποστήριξη των:

Εκδόσεις Καστανιώτη

Εκδόσεις Καστανιώτη

Εκδόσεις Carnívora

Εκδόσεις Carnívora

Εκδόσεις Γκόνη

Εκδόσεις Γκόνη

Εκδόσεις Ψυχογιός

Εκδόσεις Ψυχογιός

Εκδόσεις Αντίποδες

Εκδόσεις Αντίποδες

Εκδόσεις Διόπτρα

Εκδόσεις Διόπτρα

Εκδόσεις Επίκεντρο

Εκδόσεις Επίκεντρο

Εκδόσεις PRINTA - ΡΟΕΣ

Εκδόσεις PRiNTA-Ροές

Ileana Tounta Contemporary Art

Ileana Tounta Contemporary Art