Η ARTENS προτείνει την συμμετοχή στην δράση για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού
“Ένα βιβλίο ταξιδεύει”

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 η Βιβλιοθήκη του Δικτύου  «μεταφέρεται» σε έναν ολόκληρο συρμό της Κόκκινης Γραμμής (γραμμή 2) του μετρό. Ο συρμός έχει μεταμορφωθεί σε εικονική βιβλιοθήκη και, καθημερινά για έναν ολόκληρο μήνα, ταξιδεύει τα βιβλία και μαζί τους το ίδιο το Δίκτυο, από τη μία άκρη της κόκκινης γραμμής (Ανθούπολη) έως την άλλη (Ελληνικό).

Σκοπός της δράσης, που έχει τίτλο «Ένα Βιβλίο Ταξιδεύει» και αποτελεί μια πρωτοβουλία της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Alpha Bank, είναι να ενισχυθεί η Παιδική Βιβλιοθήκη του Δικτύου με περισσότερα βιβλία.

Η δράση αποτελεί επίσης εξαιρετική ευκαιρία να μάθει το επιβατικό κοινό (και όχι μόνο) για το Δίκτυο και γενικότερα για το έργο και τις δράσεις του.

Οι επιβάτες του συρμού καλούνται να φωτογραφίσουν στοιχεία της εικονικής βιβλιοθήκης και να ανεβάσουν ένα ‘post’ στο προσωπικό τους προφίλ στο Instagram με ‘hashtag’ #enavivliotaxidevei έτσι ώστε να εμπλουτιστεί η βιβλιοθήκη του Δικτύου με περισσότερα βιβλία.

Θα θέλαμε να καλέσουμε όσους από εσάς είστε ενεργοί χρήστες του Instagram (ή σκοπεύετε να γίνετε) να αρχίσετε να ποστάρετε σχετικές φωτογραφίες με το σχετικό ‘hashtag’ #enavivliotaxidevei κάνοντας παράλληλα tag το προφίλ του Δικτύου στο Instagram @diktio.

Θερμή παράκληση να επικοινωνήσετε τη δράση στους φίλους σας και να τους ενθαρρύνετε να λάβουν μέρος και να τη διαδώσουν με τη σειρά τους σε ακόμη περισσότερο κόσμο. Όσοι περισσότεροι συμμετέχουμε τόσο καλύτερα για το Δίκτυο!!!

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα (http://ddp.net.gr/2018/04/16/ένα-βιβλίο-ταξιδεύει-μια-πρωτοβουλία/), καθώς και στην ιστοσελίδα http://enavivliotaxidevei.gr .

** (Για όσους δεν χρησιμοποιούν τη γραμμή 2 του μετρό ή δεν πετύχουν τον συρμό) θα ανεβάζουμε φωτογραφίες στη σελίδα του Δικτύου στο Facebook (https://www.facebook.com/ddp.gr/) τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.