Τον προσεχή Δεκέμβριο (μεταξύ 18 και 22) ο Πολιτιστικός Οργανισμός ARTENS (www.artens.gr) στα πλαίσια της προσφοράς του στις τέχνες και τον πολιτισμό προγραμματίζει να διοργανώσει ένα πενθήμερο φεστιβάλ που θα περιλαμβάνει performances (θεατρικές, εικαστικές, μουσικές, χορευτικές, αφήγηση παραμυθιού, μόδα, body art, ποίηση, παιχνίδια ζωντανής δράσης), installations, comic, φωτογραφία, film (fiction, animation, ντοκιμαντέρ), video art, έργα VR, digital art, ηχητικά περιβάλλοντα, sound art, textile art, experimental media, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, κ.τ.λ.

Το ARTENS FESTIVAL 2019 είναι ένα φεστιβάλ που εμπνέεται από το μυθιστόρημα του Ιάκωβου Πιτσιπίου «Ο Πίθηκος Ξουθ» (1848). Ο Ξουθ γίνεται ένα έμβλημα για κάθε ανισότητα και διάκριση, εξατομικευμένη ή που αφορά πληθυσμιακή ομάδα, για τη δυνητική μετάπτωση του ανθρώπου από την κατάσταση του υποκειμένου στην κατάσταση του αντικειμένου που καθημερινά επιτελούμε προβάλλοντας τελικά σε αυτούς που επιθυμούμε μια άλλη εικόνα του εαυτού μας, που έχουμε ανασύρει, αφού έχουμε συλλογικά πρώτα απωθήσει. Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης του ARTENS FESTIVAL 2019 απευθύνουμε πρόσκληση σε εθελοντές που επιθυμούν να διαθέσουν το χρόνο τους πρωτότυπα και δημιουργικά αλλά και να προσφέρουν ή να αποκτήσουν εμπειρία μέσα από την υλοποίηση ενός Φεστιβάλ, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την συμμετοχή τους. Οι εθελοντές θα ενταχθούν στο συνολικό οργανόγραμμα του Φεστιβάλ ανάλογα με την εμπειρία, τα προσόντα τους, τα ενδιαφέροντα τους και τον διαθέσιμο χρόνο τους. Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρχει προβολή όλων των συντελεστών και μετά το πέρας θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής από την Διεύθυνση της ARTENS αλλά και συστατικές επιστολές για όσους έχουν διαθέσει πάνω από 30 ώρες συμμετοχής.

Καθώς οι απαιτήσεις που θα προκύψουν πρέπει να καλύψουν ένα ευρύ πεδίο αναγκών (υποδοχής, εξυπηρέτησης κοινού, επικοινωνίας, τεχνικών, επιμέλειας, υπεύθυνου εθελοντών, υπεύθυνου χορηγιών κ.τ.λ) οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους έγκαιρα ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος συνέντευξης, επιλογής και ένταξης των εθελοντών στο πλάνο εργασιών.

Για να συμπληρώσετε την σχετική Αίτηση για Εθελοντική Υποστήριξη της ARTENS θα πρέπει να περάσετε από τα γραφεία της, στην οδό Βουκουρεστίου 40 (1ος όροφος) –κοντά στο Μετρό Συντάγματος & Μετρό Πανεπιστήμιο, αλλά και στα λεωφορεία που διέρχονται από την οδό Σόλωνος (στάση Κανάρη).
Δευτέρα -Παρασκευή: 12:00 -20:00 μμ, Σάβ. 12:00-15:00
Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις
Τηλέφωνο: 210 33 17 312
Email: info@artens.gr

Δήλωσε τώρα την συμμετοχή σου εδώ!