Νύχτα Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων

Ο πολιτιστικός οργανισμός ARTENS συμμετέχει στην Νύχτα Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:00.

Η καθιερωμένη γιορτή της πόλης για τις Τέχνες και τον Πολιτισμό επανέρχεται δυναμικά. Μια πρωτοβουλία του AthensCultureNet του Δήμου Αθηναίων με σκοπό την δημιουργική επικοινωνία των πολιτιστικών φορέων. Μία δράση που έγινε θεσμός  για την πόλη και τους πολίτες.

Η ARTENS συμμετέχει με προβολές ταινιών μικρού μήκους και videoart από το αρχειακό υλικό του ARTENS Festival 2020 – «Τι εννοείς δεν είσαι ευτυχισμένη;». Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει στον χώρο της ARTENS, Βουκουρεστίου 40, έργα αφιερωμένα στην καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών, κοριτσιών και άλλων θηλυκοτήτων.

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες – έργα:

Video art
Κατερίνα Αθανασιάδη – wo/MEN
Αφροδίτη Αναστοπούλου –The dance of seven veils
Δέσποινα Βαξεβανίδη – Break a leg
Μαρία Ζητάκη – Silkwork
Εύη Στάμου – A Prelude to Peer Gynt
Αλεξία Τσούνη – CoronaViolence

Short Films
Δημήτρης Αργυρίου – Aygol
Έλια Καλογιάννη – Στρατιώτης365 (Soldier 365)
Δημήτρης Κατσιμίρης – Mum, I’m back
Νικολέτα Λεούση – 37 Μέρες (37 Days)
Άμπι Λούκας / Βασιλική Βλάχου –  Εξετάζοντας την Γκρέτα (Testing Greta)

Είσοδος Ελεύθερη: Απαραίτητη η κράτηση, καθημερινά 12:00 – 22:00 στο τηλέφωνο: 210 33 17 312 ή στο email: info@artens.gr

Σε όλους τους χώρους της ARTENS τηρούνται τα μέτρα προστασίας από την covid-19. Σύμφωνα με τα τρέχοντα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, για την είσοδο στο χώρο της ARTENS απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Απαραίτητη η χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο χώρο.

Βουκουρεστίου 40, Αθήνα
1ος Όροφος
info@artens.gr
www.artens.gr
210 33 17 312