Το Γκρουπ Θέραπυ συνεχίζεται!! Μετά την πετυχημένη συνεργασία με τον πολιτιστικό φορέα KOTES Xbooze και τα συνεχόμενα sold out η παράσταση συνεχίζεται! Με την υποστήριξη της ARTENS το Γκρουπ Θέραπυ θα συνεχιστεί και τον Φεβρουάριο στο Red Jasper.

Ένα έργο εμπνευσμένο από τις δυο καραντίνες και τα κρίσιμα lockdown των προηγούμενων χρόνων. Η βραβευμένη παράσταση  της Μαρίας Μάργαρη επεξεργάζεται την πραγματικότητα με έντονη την αίσθηση του υπερρεαλιστικού στοιχείου.

Ένα  One Woman Show στην κυριολεξία και στην πράξη καθώς η  Μαρία Μάργαρη, γράφει, σκηνοθετεί και ερμηνεύει. Ένας καυστικός θεατρικός μονόλογος με ηρωίδα την Βασιλική, άνεργη ηθοποιό όπως γράφει το μητρώο καλλιτεχνών, άγαμη όπως δηλώνεται στο taxis, single βλέπε tinder, μπαίνει αργοπορημένη στην πρώτη συνεδρία μιας ομαδικής ψυχοθεραπείας. Προσπαθώντας να δικαιολογηθεί στα μέλη της ομάδας, η Βασιλική  τυφώνας καταπιεσμένης λογικής, συμπαρασύρει το κοινό σε  οπτικές φυγές με φόντο την αστυνομοκρατία, την καλλιτεχνική εργασία, τον έρωτα στα χρόνια του κορονοϊού, την έξαρση της έμφυλης βίας, ζητήματα ταυτότητας και πατριαρχίας. Η λογική επιχειρηματολογία έρχεται αντιμέτωπη με τον μαζικό παραλογισμό και η Βασιλική άλλοτε με πίκρα και θυμό και άλλοτε με καυστικό χιούμορ μας κάνει συμμέτοχους στο Γκρουπ θέραπυ. Μια παράσταση που αγγίζει βαθιές ανθρώπινες έννοιες με τρόπο μοναδικό και  διασκεδαστικό.

Γκρούπ Θέραπυ :Ά βραβείο θεατρικού μονολόγου – 4ο  Φεστιβάλ  θεάτρου Παραμυθίας.

5,6 & 12 Φεβρουαρίου στο Red Jasper. Κεφαλληνίας 18, Κυψέλη
viva.gr/tickets/

Συντελεστές:
Συγγραφή – σκηνοθεσία – ερμηνεία –Μαρία Μάργαρη
Special Guest: Helenaya
Ρύθμιση ήχου-φώτα- Στέφανος Τσιμπούρλας

Με την υποστήριξη του πολιτιστικού οργανισμού ARTENS.