Η ARTENS,  ανταποκρίνεται άμεσα στη νέα πραγματικότητα και ξεκινάει τα online Διαδικτυακά Σεμινάρια μέσω τηλεδιασκέψεων!

Τα online σεμινάρια της ARTENS, ξεκινάνε άμεσα και απευθύνονται σε όλους, παλιούς και νέους μαθητές, ενώ θα συνεχιστούν και αφού περάσει η κατάσταση έκτακτης ανάγκης λειτουργώντας ταυτόχρονα με τα σεμινάρια που θα γίνονται στο χώρο μας. Έτσι θα έχουν όλοι ευελιξία  για την παρακολούθηση των σεμιναρίων και θα μπορούν να συμμετέχουν σε αυτά μαθητές από όλη την Ελλάδα ακόμα και από το εξωτερικό!

Η γραμματεία της ARTENS λειτουργεί για εγγραφές και πληροφορίες όλες τις μέρες της εβδομάδας από τις 12:00 -22:00 στο τηλέφωνο 210 33 17 312  και στο info@artens.gr. Μπορείτε να κάνετε άμεσα την εγγραφή σας για το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει πατώντας εδώ.

Μένουμε σπίτι με τους αγαπημένους μας και περνάμε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο μας. Κάνουμε τον αυτοπεριορισμό ευκαιρία και κάνουμε πράγματα για εμάς που πάντοτε θέλαμε αλλά δεν μας επέτρεπαν οι καθημερινές μας υποχρεώσεις. Περιορίζουμε τις μετακινήσεις μας αλλά όχι τα ενδιαφέροντα και τις αναζητήσεις μας. Γιατί η κρίση και οι περιορισμοί σύντομα θα περάσουν και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Ας φροντίσουμε λοιπόν από τώρα να έχουμε κάνει κάτι που θα κάνει την καθημερινότητα μας πιο όμορφη και δημιουργική.

Βουκουρεστίου 40, Αθήνα
1ος όροφος
info@artens.gr
www.artens.gr
210 33 17 312